1 av 3
Stefan Nilsson, up and coming star. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
2 av 3
Schlagerpanelen kom förbi. Foto: Marie Sandgren/SR Kristianstad
3 av 3
Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad

Freeeeeeeeeeeeeedag

Vilken morgon! Jag vet inte om det bara var jag som var sockerstinn av bullarna som var över från Vi i femman, eller om det var fredagsstämningen som smittade av sig, för vilket tempo vi har haft denna morgon!

Intervjuerna avlöste varandra. Anita Strandell kom och hälsade på och vi lyssnade på hennes nya skiva, Stefan Nilsson kom också på besök med sin nya skiva. Dom båda artisterna möttes faktiskte ute i vår lounge, och det blev utbyte av skivor och kontakter. Fint att vi kan koppla ihop folk och kontakter!

Vi fick sportens Bosse Klaar på tråden och försökte muddra honom på detaljer om guldkepsen som delas ut imorgon. Bosse teg som muren trots våra utpressningsförsök. Han lovade att det kommer synas och höras på söndagmorgon.

Johan Pettersson gick på frukostmöte med ett hundratal andra och lyssnade på Jakob Palmstierna som pratade erfarenheter från finansvärlden.

Nu är det dags att ta helg. Jag skulle egentligen varit på väg mot Stockholm nu för en helg i kungliga huvudstaden, men där härjar kräksjuka bland mina kamrater så det blir en Skånehelg istället. Ska ta långa rundor i skogen med lilla hunden och umgås med familj och vänner. Och kanske, kanske, kanske titta på melodifestivalen.....

Text: Johanna Zachhau

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista