Tisdag med knorr

Mobile reportern Johan Pettersson drog till skogs med Agne Olsson, Råbelövs gods, för att kolla hur det egentligen står till med vildsvinen.

Dagligen i trafiken rapporteras det om viltolyckor, och antalet vildsvin har ökat drastiskt. Johan såg inga vildsvin denna morgon, men han såg spåren efter deras grymtande och bökande.

Anders och jag pratade med författaren Barbara Voors som gästar Åhus bibliotek ikväll. Det mest häpnadsväckande var att hon skriver för hand. Och jag som tycker det är jobbigt att bara behöva plita ner inköpslistan för hand, och Barbara skriver hela böcker med penna och papper.

Morgonvanorna har inte satt sig helt än. Dom första veckorna sov jag hela tiden, från tre på eftermiddagen till nästa gryning. Nu har jag börjat va vaken alldeles för länge. Halv tio är på tok för sent att hoppa i loppelådan när man ska upp kvart över fyra. ÄT PROTEIN! är producent-Maries uppmaning. Imorgon är en ny morgon med Anders Liljeqvist. Nu ska jag hem och äta mjölkchoklad (det finns väl protein i det?).

Johanna Zachhau    

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista