Robban från bandet Blue Moon gästade Morgonen.

Sportlov, snö, tonåringar och cookies&beans

Igår blev hela landskapet alldeles vitt, och det pratade vi en del om i morgonen med Anders Liljeqvist.

Vi är lite nervösa varje morgon att producent Marie inte ska dyka upp på grund av snön, men halv sex varje morgon är hon på plats, lika glad som vanligt, snö eller inte.

Jag cyklade till jobbet idag. Det funkade bra ända tills jag valde att ta min vanliga genväg. Där hade ingen annan varken gått eller cyklat så där fick jag hoppa av och släpa stackars Mulåsnan (min cykel heter så) genom snödrivorna.   

Vi pratade country med Robban från bandet Blue Moon som gästar Kristianstad på Sweden Country som hålls i helgen. vi pratade även schlager med cookies&beans som tävlar på lördag i schlagern. På tal om beans så har jag precis ätit black eyed peas bönor. Inte så goda, men massor av protein. vill man va pigg får man lida pin eller vad man brukar säga.

En hel del pinsamma tonårsminnen pratade vi också. Skambyrån gästar Kristianstad på söndag vid invigningen av Äntligen vuxen på regionmuseet. I telefonsvararen tjongade det också till och vi fick del av pinsamma tonårsminne.

En studiobild med Robban från blue moon får ni givetvis, men nu när vi har så mycket snö så tycker jag det passar med en bild från igår när jag och en väldigt toppad liten hund var ute och promenerade i Kristianstad. 

Fredag imorgon! Ojojoj! Ha en bra torsdag!  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".