Emil Sigfridsson gästade morgonstudion. Foto: Johan Pettersson/SR Kristianstad

Fredag!

I allsköns ro så såg jag framför mig hur jag och sambon i Helsingborg skulle ha en mysig fredag. Då släpper han bomben att han ska på pokerkväll med killarna. Hmmm....jag vet ju en som får köpa den finaste blombuketten imorgon och ta med mig på den finaste restaurangen.

Schalgerpanelen dök upp som vanligt. Det finns alternativ!

I Scotts finns det tydligen fler än bara snygg-Henrik, och vi pratade med basisten Roberto. Scotts kommer till Kristianstad under lördagen och spelar non stop med Lars-Kristerz.

Imorgon är det alla hjärtans dag, och då har musikalen Rent premiär i Kristianstad. Emil Sigfridsson kom på besök och berättade om nerverna och vi testade också vad han hade för kunskaper om musikalen, och han fick full pott!

Det är inte heller vilken fredag som helst. Det är ju faktiskt fredagen den 13:e. För alla som är......ja, allså, det finns ett ord för folk som är rädda för den här dagen och talet tretton, men det var så vansinnigt svårt att sägaså jag kommer inte försöka stava det. Lyssna här istället och försök sen stava! 

 

Precis innan dagens morgon tog slut så släppte Anders en bomb. Nej, det var inte ärtorna från torsdagens ärtsoppa som smällde till, utan det var en semestervecka som låg på lut. Så nästa vecka är det Johan Pettersson som vi annars är ute på uppdrag som står bakom spakarna. 

Ha en riktigt skön helg och njut av det vackra vintervädret!
Vi hörs igen på måndag!

Johanna Zachhau

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".