1 av 3
Inger Kronholm Larsson, Tjabbe och Ramses. Foto: Rickard Sturesson/SR Kristianstad
2 av 3
Inger Kronholm Larsson, Tjabbe och Ramses . Foto: Rickard Sturesson/SR Kristianstad
3 av 3
Hunden Tjabbe. Foto: Rickard Sturesson/SR Kristianstad

Hunddagis & schlagerpanelen

Det blev ingen fruktstund vid halv tio som man brukar ha på dagis. Istället blev det schlagerpanelen och mobila reportern Rickard Sturesson begav sig till ett snart nyöppnat hunddagis utanför Hässleholm.

Alla lyckades pulsa till jobbet imorse. Jag valde att ha gummistövlar idag. Mina röda fina. Dom är bra i snö. Skulle man råka hamna i snöbollskrig så kan man alltid fylla dom med snö och stoppa ner någons huvud i dom.

Morgonen flöt på som aldrig förr. Vi pratade semlor. Johan Pettersson ikläder ju sig sin ordinare roll som mobil reporter på måndag igen och ska då smaka semlor runt om i området. Lyckans ost, vilka uppdrag han åker på!

Nu tar vi helg. Kurerar oss, kastar snöboll, målar loppisfynd (ohh vad skoj!). På måndag är Anders Liljeqvist tillbaka. Vi tar reda på vad han har haft för sig, och jag har ju också en del att berätta.

Trevlig helg!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".