19 Mars Torsdag

Åhh vad härligt att vara på jobbet igen! Pigg och utvilad var jag tillbaka hos Morgonen med Anders Liljeqvist och allt var sig likt.

Jag hade under min korta men otroligt trista sjukdomsperiod roat mig med att göra en liten lista över saker man funderar över när man ligger hemma och tycker synd om sig själv.

Vi fick också besök från Hästveda-revyn. Årets show, hastvedatravel.com har premiär imorgon och premiärnerverna verkade samlade och lugna.

Imorgon är det fredag. Hur hände det? Jag känner mig snuvad på konfekten, vad hände med tisdag och onsdag? Nu ska jag prata med Anders och gänget om att vi ska sända morgon på lördag och söndag också så jag får kompensera.

Tydligen ska jag och Anders spela pingis också. Hur gick det till? Motståndare blir förmiddagens Hélen och Peje. Jag har allså två veckor på mig att bli pingis-proffs. Redan nu ser jag Rocky-bilden framför mig, jag ska kämpa, svettas och gråta, men jag SKA klara det. Men först är det helg och det betyder godis.

Vi hörs imorgon!  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista