1 av 3
Peter Gustafsson försöker få fason på Johannas serve. Foto: Marie Sandgren/SR Kristianstad
2 av 3
Morötter i morotsjacuzzin. Foto: Johan Pettersson/SR Kristianstad
3 av 3
Nya enkronan talades det om i morse. Den är tydligen räfflad på baksidan visade det sig. Foto: Lennart Olsson/SR Kristianstad

26 Mars Pingpongshow

Idag var det dags för oss att träna inför det prestigefyllda derbyt mellan Förmiddagen och Morgonen i nästa veckas pingismatch.

Peter Gustafsson från Gröstorp-pingis gästade oss. Han ska lämna Simrishamn och Gröstorp för att bli expert-kommentator i tv. Vem kan bättre lära oss att bli bra i pingis?

Snyggaste vegetarianen i Sverige och kanske Europa

Vi pratade också med Ludvig Lindström, skånepågen som i dagarna har chansen att bli Europas snyggaste vegetarian. Dom var 16 från början, nu är det Ludvig och en engelsman i final. Är du sugen på att se hur Ludvig ser ut? På Peta:s hemsida hittar du honom och alla andra tjusiga vegetarianer.

Morötter i snön

Vår mobila reporter Johan Pettersson begav sig till Fjälkinge för att plocka morötter. Nu? Går det att plocka morötter i mars när snön kommer och går som en jojo? Johan tar reda på det åt oss.

Nu laddar vi för imorgon. Då är det fredag. Håll i hatten, nu åker vi!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".