1 av 3
Jimmy Eriksson, kanske vår nästa stjärna i Formel 1.
2 av 3
Gustav Fridolin.
3 av 3
Morgonredaktionen räknar inte points. Här en bild från morgonmötet!

21 April G-krafter, blåsta generationen och teater

Då var det tisdag. Dag nummer 111 på år 2009 för att vara exakt.

Sofia Persson från Degeberga har lyckats med det som så många vill lyckas med. Jag tycker att jag gör en bedrift när jag inte äter fralla på morgonen och sitter och tvingar i mig gröt istället. Sofia har däremot lyckas gå ner 46 kilo. Vilken kämpe! Nu är hon en av åtta finalister i kampen om att bli årets viktväktare. På fredag vet vi!

G-krafter

Johan Pettersson begav sig till ett fik. Igen. Imorgon får vi nog skicka honom på något mer aktivt så det inte blir en mysig vana med härliga frukostintervjuer. Jimmy Eriksson är gocart-talangen som satsar på Formel 1. Johan träffade honom.

Fröken Julie i Tomelilla

Ikväll gästar Teater Foajé Tomelilla riksteaterförening. Deras uppsättning av Strindbergs Fröken Julie spelas ikväll klockan 19 i Teaterhallen. Rollen som Julie görs av Olivia Longo.

Den blåsta generationen

Jag brukar ju reta Anders för att han är så gammal. Född på 70-talet. Haha! Anders gick i samma klass som Bockstensmannen är ett klassiskt skämt jag gillar att starta dagen med. Men nu..skrattar bäst som skrattar sist eller vad man brukar säga. Gustav Fridolin har skrivit en bok som hanlar om oss födda på 80-talet. Han menar att vi är blåsta. Haha! Nu är det Anders som skrattar....

Källarfynd

Igår skickades jag ner till källaren. Där skulle jag se om det fannns saker vi kunde sälja som kunde ta oss till Thailand. Svenskarna ska tydligen ha en Thailandsresa i förråden. Det är ju dumt, att låta biljetterna ligga där. I källaren här på Radiohuset i Stockholm hittade jag en fin liten barnstol. Den slängde vi ut på en säljsajt och högstbjudande kammade hem den. Nu är Radiohjälpen 200 kr rikare och Anneli en stol rikare! En win-win situation som man säger så hippt.

Jophejdi Jophejda

Dags att bege sig ut i solen så småningom. I söndags gick jag och min mamma från Åstorp till Kvidinge. En härlig fyra timmars tur i vacker natur. Idag är jag lite sugen på en lång runda i vattenriket. Tror jag får bära min lille hund, han orkar nog inte gå mer.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".