1 av 6
Johan Pettersson besökte simhallen. Bildtexten har dock med en avslutande dikt att göra.AP Photo/Kerstin Joensson
2 av 6
Özz Nujen
3 av 6
4 av 6
Glad över att ha kommit i poolen så drar Johan sen på crawling så det skvätter om det.
5 av 6
Claes Ragnarsson, ordförande i Osby Simsällskap, Andreas Nordh simmare och son till Lars Nordh, klubbens simtränare.
6 av 6
Jessica Schiefauer.

22 April Plums i böljan blå

Idag var Johan Pettersson i simhallen i Osby. Jag och Anders höll oss på land och pratade med Özz Nujen och en debuterande författarinna kom på besök. 

Igår påstod jag ju i slutet på tisdagens text att jag skulle ta en runda i Vattenriket. Det gjorde jag icke kan jag säga. Så det ska jag inte ha någon eloge för. Stryk skulle jag ha för min icke sportsliga insats.

Johan ”the swimmer” Pettersson

Johan Pettersson begav sig till Osby. Där arrangeras i helgen handikapp-SM i simning. Efter lite övertalning packade Johan med sig badbrallorna.    

Tudelad manlighet

Konstnären Nils Rickard ställde ut i Kristianstad under konstrundan. När han skulle hämta sina alster var det något som inte var som förut.

Anders slår rekord

Finns det ett rekord i att säga penisskulptur? Isåfall har Anders slagit det nu!

Debuterande författare

Jessica Schiefauer släpper i dagarna sin första bok som heter ”Om du var jag”.

Släppefesten/releasepartyt är på fredag och då kommer hon också att berätta om sin väg från skrivskoleelev till författare.

 

Özz Nujen i Ängelholm

Özz Nujen deltar i operation dagsverke som arrangeras på många gymasieskolor. De insamlade pengarna går i år till Afghanistan. Vi pratade humor, allvar och motorstopp med Özz.

 

Liten dikt

Att jobba med Morgonen med Anders Liljeqvist är väldigt spännande och roligt på många sätt. Inte minst för att man upplever skiftningarna i årstiderna på ett helt annat sätt när man är uppe i ottan. I januari var det beckmörkt fram till sju ungefär. Nu, i april månad, är det ljust när jag beger mig till jobb vid tio i fem. Det spritter, det knoppas och det grönskar.

Knopparna knoppas
och sipporna hoppas.
Man blir glad av blad.
-Mamma Mu

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".