1 av 5
Campingskyltar som denna har nog alla sett någon gång i livet. Visst väcker den minnen?
2 av 5
Katten i lådan?
3 av 5
Robert Carlén, Kenneth Olsson och Tommy Landin ser till att Råbocka camping går runt.
4 av 5
Janet och Bertil Ekroth från Helsingborg kommer att bo hela säsongen på Råbocka.
5 av 5
Sara Wendelford och Tord Martinsson kom och berättade om Songs from the wood som bär av stapeln i sommar.

28 April Katten vilken dag!

T som i Tisdag. M som i Morgonen med Anders Liljeqvist. Vad blir det? Tisdagsmorgon med Anders Liljeqvist!

Säger man orden hundbajs eller katt i radio så brinner telefonerna direkt. Så också denna morgon. Jag råkade ut för ett litet äventyr på väg till jobb idag. Vilken tur att ni lyssnare har lite mer än mig bakom pannbenet i den arla morgontimmen.

Drömström och Rundlund

Ellen Lamm har regisserat barnteatern Drömström och Rundlund som spelats på Dramaten. Nu beger dom sig ut i landet och under tisdagen och onsdagen är barn i åldern 5-7 år välkomna till Barbacka i Kristianstad där man klockan 10 och 12 spelar pjäsen.

Man ska ha husvagn...

Påsken och 1:a maj bjuder på många långhelger. Det gör att många dammar av husvagnen och husbilen och beger sig till de Skånska campingplatserna. Johan Pettersson åkte denna morgon till Råbocka i Ängelholm och pratade campingliv.

Sånger från skogen

Det var tio år sen sist. Nu är det dags igen. Songs from the woods är tillbaka. Sara Wendelford och Tord Martinsson gästade oss denna morgon.

Hej f(ade)rallan

Rubriker av det slaget ser man ofta i kvällstidningarna. Jag vill inte va sämre. Nu ska jag flytta in i ett hus. Först ska jag gå in på toaletten och skalla kaklet, så rädd är jag. Det är spännande att leva för då får man se hur det går....

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".