8 Maj Kvack is the shit

Veteranbilar, buktalande ankor, galenskaparna och Bellman

Johan Pettersson begav sig ända bort till Markaryd. Där pratade han veteranbilar och veteranrally, som ska äga rum i Hässleholm i helgen.

Anki och Pytte

På lördag gästar Anki & Pytte Tivoliparken i Kristianstad. Vem är ankan, Pytte eller Anki? Vi pratade buktaleri, musik och barn.

Galenskap

Är det det ord jag väljer att sammanfatta morgonen med? Nej! Givetvis inte! På lördag kommer Anders Eriksson, Per Frtizell, Knut Agnered och Jan Rippe från Galenskaparna och After Shave” till Kristianstad. Roy & Roger, Farbror Frej och en inte helt obekant husvagnsägare lär dyka upp i showen.

Life of Bellman

Life of Brian är den bästa filmen som gjorts tycker jag. Anderas Andersson är Vinslövspågen som fått en roll i den kändistäta ensamblen. Hur är livet som musikalartist och vad vet han egentligen om Bellman?

Quizet!

Glöm inte göra vårt veckoquiz. Kanske blir det ditt namn vi läser upp på måndagmorgon och du blir lycklig vinnare av ett minne från Morgonen med Anders Liljeqvist. Helgen tar sin start NU. Ses vi i löparspåret imorgon? Hoppas det, jag kommer stå lutad mot ett träd och flämta efter luft, be till gud och förbanna mig själv för att jag ställde upp. Som mormor brukade säga, har man tagit fan i båten får man ro han i hamn. Hon var en klok kvinna.

Trevlig helg på er alla. På måndagmorgon hörs vi igen!

Johanna ”the sprinter” Zachhau/SR Kristianstad