19 Juni Mmmm...midsommarafton!

Då var det midsommarafton. Tjofaderittan. Små grodorna, små grodorna....Rajrajraj. Snickare, grisägare och jakten på jordgubbar och potatis har fyllt denna morgon.

Morgonen släpper väder

Kanske en av de viktigaste frågorna idag, en dag som denna, är inte om jordgubbarna kommer räcka. Nej, det är vädret. Hur blir vädret denna midsommarafton? Anna Kraner på SMHI har svaret.

Pyret, den lyckliga grisen

Äntligen! Grisen pyret som har fått oss alla att ligga sömnlösa denna veckan och som undkommit döden massor av gånger har äntligen fått ro. Nu ska hon bo på ett slakteri (fast utan att slaktas) och har fått en kille och allt. Vilken vecka för Pyret! Inte ett ögjävel är torrt!

Lina jagar midsommar

Lina fick denna morgon i uppdrag att jaga rätt på midsommaren. Allt hittade hon, utom solen, men det är bra ändå. Vi är nöjda.

 

Hemmafixare deluxe

Martin Jönsson tävlar om att bli Sveriges Bästa Hemmafixare i TV3s stora sommarsatsning. Kommer från Åhus, bor sen 10 år tillbaka i Stockholm. Nu är han hemma för att fira midsommar och han kom hit och pratade hemmafix med oss, och så klart lite midsommar!

 Hemmafixaren Martin!

 Kommer han avslöja hur det gick i tävlingen?

 Hör duellen mellan nyhets-Rickard och Martin

Midsommarnattsdröm och helg

Nu firar vi midsommar. Tjohopp och skutt. På måndag hörs vi igen! Ha en bra helg!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad