23 September

Goddag goddag! Hoppas tisdagen förflöt utan större incidenter. Nu är det onsdag och vi pratar äpple, Springsteen och Elisabeth Höglund. Godmorgon!

En morgon är en morgon och en lista är en lista och varje morgon har en lista. Idag skulle Anders lista folk han skulle vilja se i en tv-show.

Johan gör en tavla

Nej, det gjorde han inte alls. Men dagens uppdrag innebar att han kollade in äppeltavlan i Kivik som är under uppbyggnad. Vad kommer motivet vara i år? Ja, det är hemligt...eller?


Elisabeth Höglund som blev herr Höglund istället

Elisabeth Höglund kommer till Skåne idag för att prata om "Från politik till Let´s Dance". Vi skulle höras denna morgon men Elisabeth hade nog glömt att vi skulle ringa, så vi fick tag i hennes man Bo istället. Han var en glad och skön typ som gärna ställde upp!

Tribute till Springsteen

I dag fyller Bruce Springsteen 60 år. Det firar man till exmepel i Hässleholm med två stycken Springsteen tribute-konserter till helgen, där där ett 20-tal lokala musiker tolkar hans låtar. Monia Sjöström Zander, Niklas Brandt, Jörgen Johansson och Martin Jernse besökte oss och pratade Springsteen. Congrats mister Springsteen.

Bomchakalak

och ha en härlig onsdag. Imorgon hörs vi igen! 6-10 är vi på plats och ger dig din morgonstund.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad