1 av 2
Robert Gustavsson gästade morgonen. FOTO LEIF R JANSSON
2 av 2
Larz-Kristerz i Kristianstad. Foto: Maja Suslin / SCANPIX

8 Oktober: Världens barn och Robert Gustavssons jobbmissbruk

Jahaja. Då var det torsdag igen. Denna ljuvliga dag som doftar syren och glädje. Välkommen till T som i Toppendag och T som i Torsdag.

Igår listade Johan Pettersson anledningar till att TV är bättre än böcker. Idag listade jag istället varför böcker är bättre än TV. Egentligen borde det ju räcka med att berätta att det inte alls gör lika ont att få en bok i huvudet om man somnar när man ligger och läser som det gör när man tappar TV:n i huvuvdet....

Svininfluensa? Vi vill ha klarhet i alla frågetecken!

Nästa vecka drar vaccineringen mot svininfluensan igång och överallt går snacket i fikarum och runt köksborden. Ska du vaccinera dig? Vad talar emot? vad talar för? Idag hoppas vi kunna ge dig några fler pusselbitar. I Arena i eftermiddag pratar Maria Dietrichsson med smittskyddsinstutitet, infektionsläkare, läkemedelsverket, socialstyrelsen och psykolog för att försöka reda ut argumenten för och emot. I förmiddag kan du ringa in till Pejje och berätta hur du känner inför det här. Och Johan Pettersson har begett sig till Hässleholm för att höra hur snacket går bland föräldrar. Men först ska han träffa Lars Möller som är skolläkaren i Osby och på Jacobsskolan i Hässleholm.

Vad säger föräldrarna då?

Johan har begett sig till skolgården för att höra hur snacket går bland föräldrarna. Ska barnen vaccineras sig? Är de oroliga?

z-dansband

Nej, det är inte Lasse Stefanz jag pratar om utan Larz Kristerz. Imorgon kväll besöker dom Sommarlust i Kristianstad. Vi pratade med Trond Korsmoe i bandet som slog igenom i Dansbandskampen.

Mer z-dansband

Robert Gustafsson är aktuell med allt just nu känns det som. Dramaten med Killinggänget, dansbansturné med Robertz efter deras succemedverkan i Dansbandskamapen, idrottsgalan, humorgalan, parlamentet och nu släpper han också en ny video.

Har Robert Gustavsson tillgång till fler timmar på dygnet än oss andra? Vi ville veta allt denna morgon!

Nästa dag blir fredag

och det är imorgon allså. Vilken morgon vi haft idag IGEEEEEN som vanligt. Imorgon blir det musikalstjärna, Utmaningen och så kommer det ett nytt veckoquiz och mycket annat såklart.

Ha en bra torsdag din lilla rackare!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".