1 av 7
Vilka är det som äter på Johannas fötter? Och framförallt, varför?
2 av 7
3 av 7
4 av 7
När fiskarna nibblar ler Johanna.
5 av 7
6 av 7
Anna-Karin Rosdahl. Det var hennes fiskar som åt vår hud.
7 av 7
Robert Lillhonga.

16 Oktober Fredag betyder freeedag

Då var det fredag! Var tog veckan vägen? Var tog dagarna vägen? Ingen vet! Vad vi vet är iallfall att det är fredag. Nu kör vi!

Idag var det givetvis dags för en lista som vanligt. Vem bjöd på den? Johan Pettersson? Johanna Zachhau? Anders Liljeqvist? Nej, morgonens producent Marie Sandgren som idag gjorde sin sista morgon som producent för morgonen innan hon drar tillbaka till Simrishamn och jobbet som Österlenreporter, idag var det Marie´s lista!

Gangsterfilm med nypremiär

På 70-talet spelades det in en gansterfilm i Åhus där en och annan Åhusbo medverkade. Filmregissören Robert Lillhonga har efter en hel del efterforskningar lyckats nosa rätt på filmen som har nypremiär i Kristianstad i kväll. Johan Pettersson har begett sig till Helsingborg för höra med Robert Lillhonga hur det gick till.

Vi släpper väder

Nu nalkas helgen och det kanske är dags att stänga ner trädgården för säsongen? Då kan det ju va trevligt att veta hur vädret kommer bli!

Teaterpremiär

I helgen är det premiär för "Människor från en annan källa" på Skillinge teater. Bakom föreställningen finns en ung och lovande teaterman, Jens Peter Karlsson, som skrivit manus och också debuterar som regissör.

Fotriktiga fiskar

Ojojoj! Pedikyrfisk, doktorfisk eller sugfisk. Ja, de har många namn. Dagens gäst i morgonprogrammet är int EN utan flera stycken. Små fiskar är dagens gäster och vem skulle sticka ner fötterna hos dom om inte Johanna Zachhau. Anna-Karin Rosdahl heter matte och dom hälsade på idag.Se filmen!

Nu önskar vi en sprillans språllans fantastisk helg. Jag och mina fina fötter ska städa i trädgården, busa med liten hund och ha det gott. Trevlig helg!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".