KDFF har ekonomiska bekymmer, sportchef Ulf Berglund tycker att fotbollsförbundet gör för lite. Foto: Lina Sundahl Djerf

19 Oktober Goddag goddag!

Hej hej hallå och håll i hatten för nu är den nya veckan här. En morgon och en måndag som var lite annorlunda. Johan Pettersson har sovmorgon och du hör honom i eftermiddagsprogrammet Arena, och dagens Johan heter Lina Sundal Djerf. Anders Liljeqvist är därmot här som vanligt och desamma gäller för mig, Johanna Zachhau. Klart och betalt, nu åker vi!

Listan idag var egentligen Johan´s uppdrag, men det gick ju inte för sig eftersom han låg hemma och snarkade. Anders och jag tog ädelt över listan och gjorde en gemensam och funderade över saker/fenomen som vi undrade vart dom tagit vägen. Nyheternas Rickard Sturesson övervakade det hela.

KDFF utan lön

Damerna i elitseriefotbollen i Kristianstad fick ingen lön i september. Ekonomin tillåter inga löner för tillfället och det är ett dilemma. Vår reporter Lina Sundal Djerf träffade KDFF´s sportchef Ulf Berglund.

Stora värmeljusjakten

Förra veckan startade Stora värmeljusjakten. Barn i åldern F till 3 (allså förskola till tredjeklass..) samlar in det som blir över efter ett värmeljus, allså själva koppen. Fram till april ska det samlas och sen räknar man fynden. Den klass/förening som har flest vinner! Och miljön vinner också såklart. Vi pratade med Germund Sellgren som är projektledare på Världsnaturfonden WWF.

Patrik´s combo

Patrik's Combo spelar i Kristianstad imorgon. Patrik himself var med oss denna morgon och pratade skoterturné, show och kanske viktigast av allt....Lasse Stefanz´s imitationen!

Adios adimigos

Nu tar vi farväl för denna måndag och blickar framåt. Imorgon är det tisdag och det är en grå, trist värdelös dag. Men nu ska vi se det från den ljusa sidan och vi är med dig hela morgon. 06.00 till 10.00 är klockslagen som gäller.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".