23 November Schaffer & springkonst

Godmorgon allesammans! Hoppas din helg var sprillans sprullans härlig. Jag har lyckats åstadkomma massa saker. Promenerat, varit på julskyltning, snusat bebis och haft skoj (snusa bebis är när man håller i små söta bebisar och luktar på dom....ohh vad gott dom luktar). Nu har vi laddat batterierna och kör järnet igen!

Dags att lista! Jag skulle lista saker som jag borde ha dåligt samvete över att jag inte gjort i helgen, men haha! jag hade inte så dåligt samvete.

Dramatiskt drama

Den 23 oktober 2002 klockan 21:05 stormar 42 tjetjenska rebeller teatern vid Dubrovkafloden i Moskva. Det kan man uppleva ikväll på Kristianstad Teater då föreställningen "Nordost" visas. Skådespelaren Viktoria Folkesson besöker Skåne ikväll.

 

Svettig kultur

I helgen har det varit en annorlunda visning på museet i Kristianstad. Konstpedagogen Åsa Forsberg lärde oss mer om detta!

Vilt i skogen och på vägarna

Varje morgon hör vi om viltolyckor. Det gillar jag ICKE! Under natten har det varit över 20 viltolyckor i Skåne. Andreas Lindfors är informatör på älgskadefonden och vi pratade älg med honom denna morgon.

JANNE SCHAFFER- a musical story

På kulturhuset Anders i Höör imorgon händer något man kan kalla för en smygpremiär.  Vecka 17 nästa år (2010) firar Janne 40 år som artist och han är aktuell med en miljon projekt. Vi sa godmorgon!

Adios för idag. Imorgon hörs vi igen. Samma tid, samma plats och samma kanal. 06.00-10.00 velcome and bien venue!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad