24 November

Pernilla Andersson skulle väckas, Cleas Malmberg skulle gästa, tidningar skulle kollas och mycket mer. Tänk dig en lösgodispåse där allt bara är gott och inget lämnas kvar på botten för att man inte gillar det. Morgonen med Anders Liljeqvist är din magiska godispåse där allt blandat är gott. Nu kör vi! 

På söndag är det 1:a advent. Det kan stressa ganska många. Anders "Präktig" Liljeqvist listade idag saker som bör vara klara innan vi tänder det där första ljuset.

Väckning beställd

Sångerskan Pernilla Andersson är en av artisterna som gästar Årets skåning galan i Eslöv imorgon. Vi ringde och kollade läget med henne såhär dagen innan. Det visade sig att Pernilla hade typ guldmedalj i galor. Faddergalan, August-pris galan.....Pernilla har been there done that på dom alla och nu kan hon också lägga Eslöv på gala-listan.

Julkalendern närmar sig

Nästa vecka på tisdag skriver vi 1:e december på agendan, eller kalendern, eller vad du vill. Det innebär att vi får öppna våra julkalendrar och man kan inte prata om julkalendrar utan att bli nostalgisk. Nyhets-Rickard, Anders och jag diskuterade vilken julkalender som varit bäst!

Eldsjäl

Josefin Ekström har blivit nominerad till "Årets unga ledare" vid Eldsjälsgalan i tv 4 den 30 december! Hon är tränare och coach för BK Ores tjejgrupp. Vi ringde upp henne när hon var på väg till högskolan för att få ett tentaresultat.

Claes Malmberg live i morgonen

"Claes Malmberg live" spelade i Hässleholm igår och besöker Kristianstad ikväll. Vi pratade med Classe om julkalender, musikal och uppträdande.

Nu är tisdagen adios. Imorgon är vi en dag närmare julafton. Men skit med det, julklapparna kan du köpa den 23:e. Vi hörs igen imorgon, 6-10.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad