1 av 4
C-vitamin i massor. Foto: Johanna Zachhau/SR Kristianstad
2 av 4
Johanna Johansson. Hockeyess.
3 av 4
Ingela Broberg in action.
4 av 4
Ingela Broberg hjälpte oss med stressen.

15 December Pomelo & Julstress

Pomelo. Bara för att det låter så roligt så köper jag denna roliga frukt, och så är den god. Och gigantiskt. Idag när det var dags för julkalendern med Nelly Rapp och den gastkramande julen så delade Anders och jag systerligt på Pomelon. Inte hela, då hade vi dött, men delar av den.

Titta! I proudly present Pomelo!

Lista

Idag listade Johan Pettersson saker som är bra med att vara tillbaka på jobbet. Vi har saknat honom och visst verkar det som om han har saknat oss en del också?

Johan-morgon

Johan är back on track och han ligger inte på latsidan. Mot helsingborg styrde han denna morgon och träffade Johanna Johansson. Hon är ett lovande löfte inom damhockeyn och dom pratade om framtiden och hockeyn.

Tidningskontroll

Du behöver egentligen inte läsa någon tidning. Morgonen med Anders Liljeqvist ger dig allt du behöver i tidningsväg.

Stress, hets och hysteri

Är det planeringsmöte med Morgonen som jag pratar om? Nej, julen. Var fjärde svensk känner sig stress inför julshoppingen enligt svenska kyrkans undersökning. Vi har tagit hit Ingela Broberg som bland annat föreläser om stress på Folkuniversitetet. Kan hon hjälpa alla stressade? Lyssna på hennes råd och chilla ner och ta det lungt.

Vi ses i morgon. Klockan sexnollnoll börjar vi som vanligt. Ha en bra dag!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista