1 av 2
Hela gänget samlat igen.
2 av 2
Lars-Rune Bengtsson från Kristianstad Cykelklubb och Tony Ivarsson från Kristianstad Triathlonklubb var med och grattade Lisa i morse.

11 Januari Let´s get ready to rumble

Då är vi tillbaka! Redo för 2010 och hela gänget är taggade till tänderna. Johan Pettersson drar ut på äventyr och jag och Anders sitter raka i ryggen och tar med öppna armar emot denna dag och detta år. Nu kör vi!   

Det var en uppsluppen stämning på Morgonredaktionen. Johan Pettersson hade nya byxor och ett fräckt skärp. Anders Liljeqvist hade massa suspekta frukostgrejer att äta, bara sånt med e-nummer och aspartam som han själv sa. Jag hade köpt nån slags rågflingor som skulle vara nyttig gröt. Rickard Sturesson som stod för morgonens lokala nyheter hade en festilg scarfs runt sin förkylda hals. Vilken partymorgon!

Morgonens dilemma var att vi INTE fick avslöja vem som får Guldkepsen 2009. Eller ja, vi fick ju avsölja det, men inte förrän vid halv åtta. Allså gällde det för oss att hålla tyst om det fram tills dess. Och puh, vi klarade det. Duktiga, ge morgonaporna varsin banan! Och kanske blir det så att vi får guldkepsvinnaren 2009 i vårt lag i Humlestafetten, tack vare min rättframhet och oblygsamhet.

Ingen hade fått helgläxa eller jullovsläxa när det gällde listan. Men hav förtröstan! Jag överraskade gänget med en liten lista så vi slapp gå listlösa från denna måndag.

Succéduon

Är det vi som tagit oss ett nytt namn? Nej, det är östgöten Anders och skåningen Måns som har premiär den 14 januari på SVT med sin nya serie "Succéduon". Måns anlände till studion i Malmö med andan i halsen och gav oss en förklaring till den nya serien och pratade hur det är att vara duo.

Då var vi igång!

I vårt 30-dagars arkiv kan du också höra när vi pratade squash, hur det lät när vi skickade iväg Johan Pettersson, hur det lät när vi drog igång Morgonen med Anders Liljeqvist 2010 och allt vad vi hittade på idag. Imorgon är vi såklart med dig igen. 06.00 till 10.00 är det Skånes bästa morgonprogram som ger dig allt, högt och lågt och inga som helst skrupler. Ha en bra dag!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".