1 av 6
Neelam Bertelsen instruerar Bollywooddans för oss.
2 av 6
Neelam Bertelsen besökte oss för att visa hur man dansar Bollywood.
3 av 6
Dansen pågår för fullt. Precis som i Bollywood.
4 av 6
Håkan Gunnarsson, Ingvar Johanesson och Björn Nilsson.
5 av 6
6 av 6
Här är den enorma backen som Johan faktiskt klarade av. Där spåret svänger vänster åkte Johan rakt fram. Ytterligare 30 meter fram välte han vid ett vändningsförsök.

18 Ju...Januari Bollywood-dans

Ojoj. Jag höll på att skriva 18 Juni. Men ICKE! Det snöar ju för böveln och det betyder att det är vinter och då kan det inte var Juni månad. Så är det med det. Välkommen till en ny vecka! Hoppas din helg har varit till belåtenhet. Nu tar vi tag i den här nya veckan!

LL-premiär

Idag var det premiär för LL. Lyssnarens lista. Det betyder att varken jag, Anders eller Johan listar på måndagar, utan på måndagar är det du som lyssnar som får lista. Antingen listar du sånt som vi har listat, eller så gör du som Elin gjorde idag i premiären av lyssnarens lista.

"Man får passa på innan snön försvinner"

Ja, så lät Johan Petterssons motivering till varför han bokade in dagens äventyr. Efter nattens snöfall hade han kunnat ta det lugnt för längdskidåkning kan man nog syssla med ett tag framöver. Johan begav sig sig till friluftsanläggningen Bockatorp, väster om Kristianstad för att få sig en skidtur.

Hur gick det då för vår vän i verkligheten?


Svängigt

Sen blev det livat! Neelam Berthelsen är kursledare i Bollywood-dans. Vi blev så klart nyfikna på vad detta är för något, och hela gänget dansade loss i studion.

Nu dansar vi vidare i måndagen. Jag ska bege mig till en secondhand affär och handla något och låta intäkterna gå till Haiti och dom jordbävningsdrabbade där. Vi hörs igen imorgon!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".