1 av 6
Tillfälliga läktare för publiken i tivolibadet.
2 av 6
Buddy Holly sitter och klinkar på gitarren. Foto: Scanpix
3 av 6
LSKS huvudtränare Nisse Hjertstrand och funktionärsansvarige Lisbeth Bengtsson.
4 av 6
Sara och Tobbe väntade på stockholmståget.
5 av 6
Jonas Alfredsson hade lite tur i morse. Hans tåg var bara tre minuter sent.
6 av 6
Ola Johannesson på Svevia.

3 Februari

Imorse när jag tittade på min bil så tänkte jag, hoppsan, hur ska detta gå. Jag sopade och skrapade och putsade och jobbade. Till slut fick jag ut lilla silverpilen från uppfarten och vi begav oss mot Kristianstad. 1 1/2 timme senare var jag framme. Det var inte roliga vägar denna morgon och vädret var såklart i fokus. Meeeeen, vi hann med lite annat också.  

Ulrika Mebius är presschef på Skånetrafiken. Vi ringde henne och kollade hur läget ser ut för dom skånska bussarna och tågen.

Johan Pettersson for iväg direkt. Svevia var första stoppet 


En annan som fanns ute på vägarna var Patrik Olofsson. Han kör sopbil och ringde oss och givetvis ville vi prata med honom. Hur hade han det?

Jesper M Sjöberg från Osby spelar i musikalen Buddy Holly som har spelats på Göta Lejon. Nu ger hela gänget sig ut på turné, och Jesper M Sjöberg har fyra roller att hålla reda på.

Väder väder väder. Alla pratar väder. Och såna här dagar är vädret viktigt. Här har du hela Morgonens SMHI prat.

Johan var på språng hela morgonen. Hässleholms station blev det också.


Marie Sandgren, Radio Kristianstads Simrishamnsreporter var inte på jobbet idag. Eller jo, det var hon, men hemifrån sitt eget kök. Som många andra på Österlen var hon insnöad.

Efter att ha farit omkring och gjort kyliga inslag skickade vi Johan till en annan ytterlighet. Det finns liksom inget mellanläge. Junior SM i simning drar igång imorgon i Kristianstad och stjärnor som Sara Sjöström & co är på plats. Johan gav sig in i simhallen!

 

Nu tackar och bugar vi för denna morgon. Snö, simning, Sjöberg, sopbil. S var bokstaven vi följde denna morgon. Vad blir det för bokstav imorgon. K som i kanelbulle kanske? Imorgon vet vi.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".