1 av 8
Laxen kördes på låg värme och blev riktigt saftig och god. Se nedanför vad laxen egentligen gjorde på morgonen.
2 av 8
Planerna på att sätta upp musikalen Skönheten och odjuret smids för fullt just nu. Johan träffade i morse Emil Sigfridsson för att få veta mer.
3 av 8
Förra deltävlingen diskuterades med schlagerpanelen bestående av Martin Bertilsson, Janne Bark och Helene Persson. Och så tippades givetvis morgondagens deltävling.
4 av 8
5 av 8
6 av 8
Peter Kvist.
7 av 8
8 av 8

12 Februari Skönhet, odjur och hjärtmat

Ibland finns det inte tid till allt. Idag är en sådan dag. Ljud och text brukar normalt finnas här inne men det nya idag är att det saknas idag. Kolla istället på bilderna och deras bildtexter så vet du exakt vad som hände under morgonen.

Ljudet kommer man lätt och smidigt åt uppe till vänster där det står Lyssna igen - 30 dagars arkiv.

På måndag hörs vi igen!

Lunchfrämjandet arrangerar Alla hjärtans lunch för sjätte året i rad till förmån för Hjärt - Lungfondens satsning på forskning och behandling av hjärtsjuka barn. Cirka 600 restauranger är med och Gästis i Klippan är en av dem. Peter Kvist är kock där och kom till radiohuset för att tillreda följande:

Limelax med grönsakstagliatelle och mangosalsa.

Alla foton: Johan Pettersson/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".