1 av 6
Schalgerpanel i ottan. Foto: IL producente/SR Kristianstad
2 av 6
Anna Döbling kom och gästade och spelade.
3 av 6
Linnea Mattisson och Anders under en av morgonens nyhetssändningar.
4 av 6
5 av 6
Schlagerpanelen bestod idag av Martin Bertilsson och Janne Bark.
6 av 6
Annica Nilsson, nytillträdd drog- och brottsförebyggande samordnare i Hässleholms kommun.

19 Februari Livemusik med Anna Döbling

Jomen hej hej hallå! Då var det fredag igen. Rajrajraj. Idag bjöds det på livemusik med Anna Döbling, schalgerpanelen, OS, Johan for till Hässleholm, veckoquizet för vecka 7 lanserades...ja, mycket på gång!

Anna Döbling var gäst hos oss denna morgon. Vi tog reda på vad som betecknar en visa och Anna bjöd på livemusik. Sagostund de luxe!

Dags för deltävling nummer 3 i schlagerkalaset. Imorgon besöker cirkusen Göteborg och schalgerpanelen gästade oss och gav sina funderingar och tankar inför tävlingen.


Lokala nyheter får du också varje morgon. Varje dag. Hela dagen. Såklart!

Johan träffade idag en nytillträdd drog & brottssamrodnare i Hässleholm. I 30-dagars arkivet kan du höra på hennes tankar och funderingar om det nya jobbet.

Nu tar vi helg och fredag och allt vad det heter. Sportlov till exempel. Gör vårt veckoquiz! Ja, det är inget förslag det är en order. På måndag väcker Petronella och Johan dig. Ha det fint!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad    

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista