1 av 2
Lill Lindfors gästade oss i morse.
2 av 2
Lave Olsson.

2 Mars Lill Lindfors

Denna tisdag stavas sol. Sol i sinne, sol inne, som pappa Rudolf sa i Sunes sommar. Solen skymtade redan vid halv sju, eller kanske sju, eller halv åtta, denna morgon. Och SMHI bekräftade. Det blir en solig dag!   

För vår del är det en solig dag på många sätt. Dagens gäst heter Lill Lindfors, inte dåligt! Och Johan Pettersson som ramlade in på jobb en halvtimme FÖR TIDIGT for iväg på intressant uppdrag som vanligt.

En fiiiiiin krog i Stockholm tycker synd om Hässleholmarna och vill skänka sina gamla VIP-kort till stackars Hässleholmsbor. Vi funderade över detta och Johan Pettersson kom med ett konkret förslag på vad vi skåningar kan skicka till huvfudstaden.  

Och vilka förslag ramlade ner i vår mailkorg? Kunde skåningarna komma med några bra motförslag eller vad hade dom att säga om det hela?

Johan begav sig ut i skogen idag. Vintern har varit besvärlig på många sätt, inte minst för djuren i det vilda. Johan galopperade till Hässleholm för att ta reda på mer om detta och träffade jägaren Lave Olsson.

OS, sportlov och annat har varit i vägen för listan men idag var det dags igen. Johanna listade idag säkra tecken på att våren är nära!

Lill Lindfors är i Kristianstad och spelar komedi och passade på att besöka oss. ÄNTLIGEN! Vi kunde givetvis inte låta bli att fråga om kjolen som lossnade i schalgerfestivalen...

Nu tackar vi för idag! Vi är tillbaka IMOOOORGOOOON!!!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista