1 av 8
Titta, det våras! Foto:Lyssnarbild/Ulf Hansson
2 av 8
3 av 8
Nu börjar det bli öppet i dammen i Tivoliparkens fågelhägn.
4 av 8
Soluppgång i tivoliparken.
5 av 8
Någon sekund efter detta kort vänder sig Skånegåsen längst till vänster om och väser åt Johan.
6 av 8
Daniel Ottosson. Kristianstads nye stadsträdgårdsmästare.
7 av 8
Lasse Mattila.
8 av 8
Spel, sång, prat och applåder. Allt på en gång när Lasse Mattila var på besök.

3 Mars Astronom-Urban hjälper oss!

Idag står Lasse Mattila på besökslistan, astronom Urban Eriksson på telefonlistan, Johan Pettersson på träffa-en-ny-trädgårdsmästare-listan,det-våras-visst-det-listan, Agneta G. Henriksson på rapport från verkligheten-listan, Linnea på nyhetslistan och Johanna och Anders på...ja, vår vanliga lista.  

Idag valde vi att kalla Agneta G. Henriksson för "Vinslövs svar på Dolph Lundgren". Idag var Agneta tuff som stål, hon vill helt enkelt ta bort en månad. Vilken? Det hör du här!

Idag skulle Anders motbevisa mig. Dags för honom att lista sådant som visar att vintern inte alls håller på att ta slut.

Dramatik för Johan Pettersson denna morgon när han träffade stadsträdgårdsmästare Daniel Ottosson i Tivoliparken i Kristianstad. En arg skånegås ville inte alls bli fotograferad av Johan. Dramaqueen Pettersson blev rädd!


Och det har hänt så mycket idag att vi inte kunde klura ut allt utan att ta till en livlina. Urban Eriksson, vår favorit astronom, fick hjälpa oss.


Lasse Mattila, den sjungande skolkuratorn, föreläser om konsten att förstå och bemöta tonåringar. Från UFO till en vuxen förebild kallar han sin lilla show.

Titta på bilden, så fint det kan bli när en gammal människa får hjälp av en ung. Inte ett ögjävel är torrt!

Vad står på schemat imorgon? Jo, bland annat träffar vi Patricia Tudor-Sandahl. Jajamensen.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista