1 av 2
Var försiktig med smsen! FOTO: STEFFEN SCHMIDT/SCANPIX
2 av 2
Patricia Tudor-Sandahl försöker att vara tacksam för det hon har. Foto: Lina Sundahl Djerf

4 Mars Tacksamhet och SMStumme

Igår fick jag så mycket sol att jag tror jag är D-vitamin skadad. Är det egentligen riktigt hälsosamt att först leva i mörker i flera månader och sen gå ut och lapa sol som en törstig igelkott? Vet inte, men härligt var det iallafall! 

Johan Pettersson är på ledighet och hans ersättare heter Lina Sundalh-Djerf och hon fick helt enkelt ta över Johans lista. Vilka historiska personer skulle Lina vilja sitta sidan om på bussen?

  

Tummen upp!

Smstumme börjar bli ett begrepp bland folk och fä. Tummetott används på ett sätt den inte är skapad för när vi sms´ar massor av sms hela dagarna. Anita Ahlm är legitimerad sjukgymnast, ergonom och terapeut i basal kroppskännedom och kom och pratade om tummen med oss.

Tacksam ska man vara

Lina Sundahl-Djerf åkte till Patricia Tudor-Sandahl på Österlen som ikväll ska föreläsa om tacksamhet i Broby. Hon är också aktuell med en ny bok "Den fjärde åldern" som handlar om de sju dödssynderna. Hon medverkar i P1:s "Tankar för dagen" och krönikör i olika tidningar. Hon var även med i SVT:s "De sju dödssynderna". Lina och Patricia hade mycket att prata om!

Nu ska jag nämna något jag är tacksam för. Att DU är med oss varje morgon. Imorgon är det återigen dags för en Morgonen med Anders Liljeqvist. Tack för det!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".