1 av 2
Niomilaskidor. Foto: Lina Sundahl Djerf
2 av 2
Fyra glada och möjligen lättade vasaloppsåkare återvände till Kristianstad idag. Ola Holmkvist, Maria Trulsson, Sofie Petersson och Madeleine Gunnarsson. Foto: Lina Sundahl Djerf

8 Mars Kvinnorna dissas och hissas

Jag tvingade Anders och nyhets-Rickard att buga för mig idag. Är det Internationella kvinnodagen så är det.  B

Hoppas helgen har varit till belåtenhet! Vi är laddade till fötterna, eller från fötterna, ja, du förstår vad jag menar. Idag var det varken jag, Anders, Johan eller Lina som listade, för måndagar betyder LL, lyssnarens lista, och det var din tur som lyssnare att lista. Bland annat föreslog Cornelia från Hammenhög att hennes karl idag skulle stå för marktjänsten och själv skulle hon ligga på soffan och äta praliner. Bra idé Cornelia!

En sak som väckte STOR uppmärksamhet denna morgon var detta...

Och folk var inte sena med att reagera. Några med, några emot.

Det brann i slussarna och morgonen@sr.se fick ta emot massa mail. Vad sa folk? Vad tänkte folk?

Och det här. Så fint så klockorna stannar.  

Lina Sundahl-Djerf heter fortfarande Johan. Iallafall idag också när Johan är på ledighet. Idag mötte hon upp ett gäng glada/trötta Vasaloppsåkare som blev avsläppta i Kristianstad. Hur var det att åka 9 mil? Såg dom döden i vitögat?

 

 

Maffiabesök i studion stod också på schemat idag. Men, det var ne snäll skånsk maffia som hälsade på. Skånska maffian är ett nätverk av meriterade musiker som vill föra vidare den skånska musiktraditionen. Grundare Miko Walldén och Peter Sundberg pratade Kal P Dal, skånsk musik och spelade live.

Jabba vilken morgon! Kommentera och fundera gärna. Imorgon är vi med dig igen. Samma tid, samma kanal. Ha en bra dag! 

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".