1 av 7
Hela FN:s generalförsamling representerad i Söderportsgymnasiets aula av tre gymnasieskolor från Kristianstad. Johan representerade världspressen.
2 av 7
Sista schlagerpanelen för denna gången.
3 av 7
Caroline Leander var här och gästade och spelade i morse.
4 av 7
Caroline Leander har precis dragit av en av hennes låtar.
5 av 7
Generalförsamlingens presidie. Hon som står upp är mötets ordförande och heter Zeineb.
6 av 7
Martin Bengtsson, den som ansvarar lite extra för det stora rollspelet.
7 av 7
Andreas Håkansson, en sjättedel av den franska delegationen.

12 Mars Fredag med livemusik & tävling

Jag gick in i en affär, sa goddag vad har ni här. Där fick du min lilla ramsa som jag brukar sjunga när jag ska komma på vad som är höger och vad som är vänster. Funkar alltid. Nu tar vi tag i dagen!

Vem skulle lista idag? Jo, det var jag minsann! Dags för listan "Fröer jag ska köpa denna säsongen".

Skulle Christoffer fortsätta vara herre på täppan i Utmaningen, tävlingen för dig mellan 9-12 år? Spänningen var som vanligt ooooolidlig!

Sista gången 2010 var det dags för schalgerpanelen att sammanstråla. På lördag är det dags för grande finale. Och jag kunde ju heller inte låta bli att glänsa lite och var tvungen att spela upp ett litet klipp från förra veckan. Där jag har rätt. Vilka tror då schalgerpanelen tar hem vinsten på lördagkväll?

Johan träffade bland annat påven idag. Inte illa! Fast det var ju inte på riktigt. 160 elever hade Fn-konferans och där fanns bland annat en som spelade påven. Johan fick idag viska ganska mycket, för på FN-konferans kan man itne gapa hur som helst.

Sicken veckoavslutning

Som en grande finale på veckan fick vi besök i studion av Caroline Leander. Hon spelar piano, dragspel och sjunger och släppte nyligen sin fjärde skiva. Imorgon besöker hon Sjöbacka Gård i Skillinge, men hann med ett besök hos oss. Och livemusik blev det!

Vilket avslut på en kalasvecka! Quizet finns ute, gör det  ! På måndag läser vi upp ett namn på en vinnare, kanske är det du?

Nu önskar jag och resten av the crew på morgonen dig en fantastisk helg. Ha det bra!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".