1 av 4
Hamnar The Poodles på Johannas lista? FOTO: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
2 av 4
Full fart i studion med trevliga gäster.
3 av 4
Helena Sandström och Mattias Brunn.
4 av 4
Ewa Basilewsky, Jerk Elmén och Lena Alebo från föreningen Österlen berättar.

16 Mars Långhårigt, körigt, queers

Idag skramlade min bettskena runt i väskan. Det har absolut inget med dagens program att göra. Det handlar mer om att jag ska till tandläkaren. Hoppas jag är duktig och får välja ett fint bokmärke efter avslutad genomgång. Jag vill däremot inte ha sån där banankräm, för då kräks jag. Nu kör vi!

Igår gästades vi av Stefan Gunnarsson. Han är långhårig pianist i Så ska det låta. Därför skulle jag idag lista långhåriga gäster jag skulle vilja ha med i programmet.

Johan Pettersson for iväg bakom sina solglasögon till Österlen. Där arrangerar föreningen Österlen berättar "Berättarutbrott". Vad är det för något? Bland annat pratades det erotiska berättelser vid mjölkdisken. Ojojoj!

Körigt

Nicole Wångne kommer från Lönsboda, men pluggar i Växjö. Niclas Strömstedt är en av körledarna när Körslaget drar igång på lördag. Och Nicole är med i hans team!

Johan sparar pengar åt kommunerna

Johan Pettersson fick en idé! Anders och jag pratade under Morgonen om ett e-post som skickats till Kristianstad kommun. Där föreslog en kommuninvånare att vattentornet skulle belysas med gröna ljus imorgon den 17 mars eftersom det är irländarnas nationaldag. Johan Pettersson hade ett mer kostnadseffektivt förslag.

No Tears For Queers

Sen september 2009 har dom varit ute på turné. Jag pratar om föreställningen No Tears For Queers. Ikväll gästas Kristianstad. Mattias Brunn och Helena Sandström är två av fyra aktörerna på scen och dom hälsade på hos oss.

Nu laddar vi för en ny morgon och en ny dag. Dagen onsdag. Imorgon allså. För att göra en kort historia lång så är det allså en ny morgon imorgon och vi är med dig från klockan 0600 piiiip.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".