18 Mars Ängelholmsexpressen, Ståuppbonden och Olyckan

Fåglarna kvittrade och det var ganska så ljust när jag stegade mot bilen denna gryning. Det våras! Tacktacktack! OCh SMHI lovade temperaturer upp mot 8 grader. Kung Bore, släng dig i väggen! 

Anders tänkte idag på ett nytt sätt. Istället för bara en lista, så bjöd han på två. Intressant! Därför vill jag inte vara en flyttfågel var rubriken.

Jonas Bergqvist var med när Sverige tog OS-guld i ishockey 1994 och kallas för Ängelholmsexpressen. Idag befinner han sig i Kristianstad för att föreläsa vid ett frukostmöte, och frukost+sport=Johan Petterssons älsklingskombination. Johan träffade mannen med fyra dialekter!

I studion diskuterade vi som vanligt världsproblem. Hade vi några lösningar? Självklart...eller?

Thomas Pettersson i Kristianstad ikväll! Komikern firar 20-års jubileum har komprimerat alla de tjugoåren till två timmar och åker ut på turné. Thomas som hörde att vi hade pratat med Jonas Bergqvist tidigare på morgonen berättar för oss att han tar en match i taget.

Jag och Anders tyckte att det var dags att vi åkte ut och träffade folk medan Johan fick stanna kvar i studion. Så strax efter att vi hade sagt hejdå till Thomas Pettersson sa vi till Johan att vi ville åka och träffa Ted Åström. Och så blev det. Johan fick vara kvar i studion medan jag och Anders åkte till Åhus för att träffa Olyckan, Kotte, reseledaren i Sällskapsresan och ett STORT Johnny Cash fan.

Hej och hå!

Vi hörs imorrn  /  Morgongänget