1 av 4
Journaliststuderande Alva hälsar på hos Morgonen med Anders Liljeqvist. Foto: Producenten/SR Kristianstad
2 av 4
Imorse var Johan också och rapporterade om gaståget som spårade ur på bangården i Kristianstad.
3 av 4
Om man inte vill läsa av vattennivån manuellt kan man också gå in på Kristianstad kommuns hemsida för att uppdatera sig om det.
4 av 4
Mikael Dahlman.

22 Mars Vatten, vatten bara vanligt vatten

Har det varit lördag? Och vad gjorde jag isåfall då? Hmm...och söndag? Är det redan måndag? Jajamensan! Så nu kavlar vi upp ärmarna och kör!

LL= Lyssnarnas lista, men kan också idag ha rubriken "Lailas lista". För det var exakt vad dagens listare heter. Laila tittar varje fredag på det där dansprogrammet. Ja, du vet det där med Willy och dom andra. Vad var det bästa med fredagens program? Laila hade svaret!

Kenneth Wibrån är vattenkonsult och åker runt i världen och hjälper krisdrabbade länder och område. Eftersom det är Internationella vattendagen så passade det sig alldles utmärkt att vi ringde Kenneth denna morgon. En liten miss gjorde vi dock. Vi glömde önska honom grattis på namnsdagen. Men det blev en mycket intressant intervju ändå!

Och Johannas Nöjeskoll! Vilket kraftprov såhär i starten på veckan. Skulle jag klara av alla svåra ord? Guldstjärna direkt!

Lars-Inge Wigren är lärare på Österängsgymnasiet. I helgen fick han priset "Årets lärare". Och det var inte första gången! Vi ringde Lars-Inge mitt i hans ekonomilektion och han var glad som en speleman!

Mikael Dahlman arbetar på C 4 Teknik och han har koll på vattenprognoserna. Johan Pettersson träffade Mikael nere vid Helge å denna måndagsmorgon.  

 

Nu har vi fått en riktig start på veckan, hoppas desamma för din del. Imorgon är vi med dig igen. 0600 drar kalaset igång. Du är bjuden!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

   

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".