1 av 5
Morgongympa i Broby var det för Johan idag.
2 av 5
Henrik Larsson förklarar här för barnen hur Hemligrundan går till.
3 av 5
Gympalärarna Henrik Larsson och Martin Eriksson.
4 av 5
Filip och Jonathan ville vara med på bild...
5 av 5
...liksom en annan Filip.

25 Mars Den 25:e smäller det...

Då är man kung, kung, kung i baren. Så sjunger Magnus Uggla och idag är det ju lönedag för många. Men det vi ska fira idag allra mest tycker jag är Våffeldagen! Länge leve dagar där man firar god mat! 

Idag skulle jag lista skulpturer som jag skulle vilja se i stort format! Hmm...det gick sådär. På måndag är det DU som lyssnar som gärna får lista och gör gärna om min lista, den behöver lite hjälp på traven.... 

Hur blir man miljonär? Ja, det skulle man såklart vilja ha facit till. Tobias Schildfats bok "Vägen till din första miljon" kanske har svaret vi söker?

Björn Hellkvist är ny tränare i Rögle tillsammans med Pelle Svensson. När hände detta? Igår kväll. Redan ikväll står dom i båset på Hovet vid bortamatchen mot AIK. Snabba puckar! Så här säger den nya tränaren själv om sin nya roll!

Nu ska vi gå på tigerjakt....

Johan Pettersson drog till Broby för att gå på tigerjakt. Låter farligt! En tiger på vift? Nej, det är morgongympa för skolbarnen som stod på schemat. Och Johan Pettersson var inte sen att hänga på. Det bjöds på hemligrunda (inte att förväxlas med hemlighuset), twist och mycket annat.Torsdagens program är hej och goodbye. Vi twistar ut ur studion och hoppas på att den gode Pettersson inte har för mycket träningsvärk imorgon.

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".