Ja. Headbang, dieselrock och folkrace kan summeras med Jerry Svensson som ska slå norrmän i helgen. I folkrace då. Foto: Per Lundberg/SR Kristianstad

10 Juni Headbang!

Jag är ledsen, det ser inte ut som att det blir fint väder imorgon. Men, hoppet är det sista som överger människan (om man inte är fet och olycklig, då är det oskulden som Tiffany Persson sa). Välkommen till torsdagen med Morgonen med Anders Liljeqvist!

Norje är the place to be just nu. Iallafall om du gillar hårdrock och rock n´roll yeahyeahyeah! Vi ringde upp lite olika ställen i Norje för att ta reda på hur dom laddat för årets höjdpunkt i Norje.

Och så ringde vi vår egen web-reproter Magnus Mosén som befinner sig i rockens högsäte dessa dagar.

Vi headbangar vidare...

och idag bjöd Anders på en lite vemodig lista. Rubriken var "Detta önskar jag att jag hade vetat om när jag tog studenten". När vi gick igenom dagens program vid kvart i sex-snåret imorse sa Anders massa smaskiga saker som han hade velat veta. Men, nu ska vi inte bli privata, utan personliga!

Jag tyckte listans tema var så spännande att jag gav samma lista till Johan till morgondagen. Och jag vill också vara med och lista på samma tema, så Johan och jag listar tillsammans imorgon.

Östgöten is back!

Likt en sann rock n´rollare övergav Johan oss några dagar för att återigen dyka upp. Eller jag vet inte varför jag skrev likt en sann rock n´rollare, men visst lät det bra. Men nu är han åter på plats!

Och hur gick det då när Pettersson drog iväg och pratade folkrace med Jerry Svensson. Jerry har vunnit det mesta som finns att vinna i folkrace-väg i södra Sverige och siktar nu på att erövra Norge.

Pudelfrilla

Sa jag till frisören "jag vill ha nåt i stil med svampbob fyrkant, tänk Magnus Uggla, en pudel, lite Elisabeth Höglund och svampbob"? Nej, men så valde mitt hår att bli. Och kort. Men skit med det, det växer ut igen. Och en annan sak som växer ut imorgon och börjar om är Morgonen med Anders Liljeqvist. Hörs 0600!

Johanna Zachhau/SR Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".