6 Oktober med självförsvar

I dag har Anders Semester och Johanna har fullt upp med att sända Morgonen med Johanna Zachhau. Därför får jag, Producent Petronella, skriva lite på webben.

Johanna och Johan ringde tilll Ängelholm för att höra vad Camilla Jönsson funderar över. Vem är det Camilla? Hon kan t.ex. titulera sig som "Årets frisör 2010" men hon verkar ha mycket annat för sig. Vad hon ville prata med Johan och Johanna om kan du höra här.

Vankiva IF hyrde som vanligt ut sin populära festlokal Åttingen i helgen, den här gången skulle det vara en 25- års fest.

Men när de kom dit dagen efter var inte Åttingen sig lik. Alla möbler, porslin och glas var förstört. Inte nog med det så hade man sparkat stora hål i väggar och tak. De som hade hyrt lokalen hade inte gett riktiga kontaktuppgifter och föreningen kommer antagligen inte få några försökringspengar.

Johanna tog Petterssonrollen och satte sig i bilen för att köra till en självförsvarskurs endast för kvinnor. Det kan kanske vara därför Johan gav det uppdraget till Johanna. Men nu får Herr Pettersson vara noga med vad han säger till Fröken Johanna Zachhau för nu kan hon ALLT om självförsvar och Defendo.