7 Oktober 7:12

Det var då jag tog det här fina kortet med Johans kamera. Det är därför han står så nära för han är rädd att jag ska tappa den. Anders har fortfarande semester därför är det åter producenten vid tangentbordet. God morgon!

Det är Skåneveckan för psykiskhälsa och vi fick besök av Christel Norrud Psykiatrikoordinator i Kristianstads Kommun, Marie Gassne, rehabiliteringssamordnare vid psykiatrin i Kristianstad och Kerstin Evesson som kan titulera sig brukare dock efterlyste hon ett annat bättre namn. Ett förslag var "personer med egen erfarenhet" och då vet jag i allefall vad man menar med brukare. Vad brukare mer är och var man kan hitta en person där du kan fråga dina egna frågor är bara lite av det som Johanna pratade med dom om.

Och om det är någon som undrar vem som är i studion bakom Christel, kerstin och Marie så är det jag.

Om man går på Internationella Programmet, i årskurs tre, på Hässleholms Tekniska Skola får man åka på en resa i fältstudier. Elin Andersson och Mathias Olofsson ska åka till Syd Afrika men de vill inte bara studera fältet utan även kunna ge något till den skola de ska åka till. Därför arrangerar de en gala i Hässleholm på lördag.

I morgon kommer Anders tillbaka och då ska Johan ge sig ut ur huset på nya äventyr och Johanna kommer åter att vara vid tangetbordet!

Ha en bra dag! /Producent Petronella