Måndag 27 December

Då var vi tillbaka igen

7:20 min

Fast det är bara Johan och jag (Cecilia) som sänder nu i mellandagarna. Så det blir våra sköna röster som kommer vara med dig i dagarna. Tomten kom på besök i fredags på självaste julafton, man blir lika glad varje gång man får sina julklappar. Men 2010 har jag varit  extra duktig jobbat på och ätit mina grönsaker, ja allt det där som tomten kräver av en varje år. Tror även att Johan fick sig ett tomtebesök. Både producenten och Anders är lediga nu, så då passar jag och Johan på att göra lite som vi vill i programmet. "När katten är borta dansar råttorna på bordet"

Vi blickar tillbaka på året som gått, detta gör vi fram till nystarten 10 januari.

I våras pratade Johanna och Anders med Mikael Weihe inför turnén och sin ganska politika platta "Ta det tillbaka". och nu tänker jag säga gomorron och välkommen fastän Wiehe svarade för nästan 9 månader sedan....

Magnus Carlsson, känd från  Melodifestivalen, Barbados, Alcazar bland mycket annat, gästar den 27 december klockan 20 Tryde kyrka. (utanför Tomelilla) Det är tredje året i rad som Magnus Carlsson beger sig ut på julturné och sjunger i landets kyrkor. Förra året gick konserten för utsålda hus.

Den 15 september i år hölls nåt som kallades för Smakdagen i Kristianstad då mat var i fokus.Som en förberedelse inför detta lagade Paul Svensson, känd från bland annat Matakuten med Bert Karlsson, mat för eleverna på Fröknegårdsskolan i Kristianstad.

Då var en dag avklarad, det klarade vi galant.

Trevlig måndag/ Cecilia Reiskog SR Kristianstad