Onsdag 29 December

Bilar, dans och inredning

8:29 min

Det pratas om vinterkräksjukan och svininfluensan i ekot. Ska man bli orolig nu då? Hur ska man värja sig för dessa otäcka baciller? Jo man kan se till att stanna hemma vid minsta symtom, undvika kontakt med människor om man är lite krasslig och det som sägs vara viktigt efter varje toalettbesök. Handspriten! Den får man icke förglömma. Johans råd är stanna hemma och undvik kontakt, jag som då är lite sällskaplig av mig får nog vara glad att jag inte drabbats av dessa influensor...peppar peppar ta i trä!

Nu ska vi tillbaka till april då ordet "notloppis" blev till. Simon och Tomas besökte Kristianstads Hus & hemmässan och vi passade på att ringa till Sveriges mest kända inredningsduo. Såhär lät det då.

I början av året provade vi också på en dansform som är väldigt populär nämligen Bollywooddans. Nelam Bertelsen ledde dansförsöket och gav oss några tips inför dansen...

När vi i morgongänget var och sände ute i Knislinge den 27 augusti så fick vi besök av bilentusiasten och cruisaren Nicke Hanell.

Då var denna onsdagen avklarad. Vi hoppas ni får en underbar onsdag. Vi får se om jag kör Johan hem efter jobb eller inte. Den som lever får se! Cecilia Reiskog SR Kristianstad