Torsdag 3 februari

Gothenburgs Combo+Pernilla Andersson=Morgonen!

Gothenburgs Combo bjuder på hemliga nagelvårdstips
14 min

Musikalisk morgon kan man verkligen säga! Gothenburgs combo gästade oss, Pernilla Andersson gästade oss, Anders var lite melodifestivalupprörd i veckans bästa och sämsta, vi spelade massor av musik såklart och så för att väga upp det hela pratade vi lite skog och natur också. Och så tävlade jag mot nyheterna i den töntiga tävlingen Vem är äldst (jag är lite tjurig för att jag förlorade).    

Jag var trött imorse. Som tur var hittade jag en tablettask. Det var fruktansvärt sega och hårda pastiller, så dom hade jag fullt sjå med i 7 mil, dom satte sig i tänderna, gommen, överallt. Så jag hade inga trötthetsproblem alls!

Och när klockan slog 6 var vi taggade, havregrynsgröten blev klar i tid, knäckebröden smakade lika gott som vanligt och jag hällde lite blåbär i mitt vattenglas. #torsdagslyx

Pernilla gör en Elvis!

Pernilla Andersson gjorde en Elvis idag. Ett spontant, härligt skartt bröt av Jompa-låten. Är det Melodifestivalnerverna som spökar? Och Pernilla som bakelse, går det? Jajamensan, alla svar fick du idag från Pernilla.

Naaaaaaaw, Johangubben!

SkruttJohan var inte på plats idag. Han har drabbats av den nästintill dödliga manliga förkylningen, så han stannade hemma idag. Så Anders tog över torsdagens lilla summering, där vi till tonerna av panflöjt plockar fram det bästa och sämsta med veckan. Och det är här melodifestivalen och SVT får sig en spark i arslet.

TheGothenburgCombo

TheGothenburgCombo besöker Kristianstad Konsthall ikväll klockan sju. Innan dess har dom en späckad dag. Skolföreställällningar och inte att förglömma, ett besök hos oss! TheGothenburgCombo består av de göteborgsbaserade gitarristerna David Hansson och Thomas Hansy.

Skogsligt

Naturen är bra för oss. Mycket bra för oss! Johan Norman är skogsforskare vid SLU i Alnarp, och han har forskat om skogens betydelse för människan. Igår pratade jag i Nöjeskollen om att han skulle besöka Naturum, Vattenriket och idag ville vi ju veta vad han tyckte om det hela.

Nämen oj vilken morgon! Roligt som vanligt. Imrogon gör vi om samma sak igen. Inte samma intervjuer förstås, men samma princip! Och vi ser fram emot att vakna med dig igen!

Johanna Zachhau/P4 Kristianstad 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".