1 av 5
Foto: Johan Pettersson/ Sveriges Radio
2 av 5
Foto: Johan Pettersson/ Sveriges Radio
3 av 5
Annielabakelse. Foto: Petronella Thorén/Sveriges Radio
4 av 5
Glada vinnare från Kiaby. Längst fram här sitter hjältarna Rasmus Svensson och Malin Olsson. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
5 av 5
Foto: Johan Pettersson/ Sveriges Radio
Fredag 11 februari

Miniaudition med Ann-Louise Hansson!

Ann-Louise Hansson "Kom till Sommarlust"
13 min

Hon tyckte till om ganska många som hade sjungt in i vår telefonsvarare.

I dag dundrade filmteam och Ann-Louise Hansson in i studion. Ann-Louise har audition till sin kör i körslaget imorgon på Somamrlust i Kristianstad. Och vår telefonsvarare var redan proppad med folk som ville sjunga upp!    

Grattis Kiaby!

Så klart ville Johan och vi gratulera Kiaby skola som vann Vi i femman i går. Och ett litet test hade Pettersson förberett.

Mer vi i femman!

Utmaningen är ju en del av vi i femman och varje fredagmorgon tävlar kidsen i åldern 9–12 år om biobiljetter. I dag var det oerhört spännande!

Tårögd!

Visst blir man rörd när man inser vilka fina människor det finns! Minns du Mia som behövde hjälp med presenningen som blåst i väg. Lyssna på detta lyckliga slutet i sagan.

Kaka!

Alla som är med i Melodifestivalen får en kaka känns det som. Själv har jag en möglig sockerkaka som kallas Johannacookie. Smaskens! idag överraskades vi av Anniela-bakelsen och Anniela själv, ja hon ska äta sin egen kaka efter lördagens framträdande i Melodifestivalen.

Och en förkyld Anniela var lugn inför lördagens tävling.

Och ett quiz, det får vi ju inte glömma, det kan du göra hela helgen och du hittar det här

Trevlig helg din buse, vi hörs på måndagmorgon igen!

Johanna Zachhau/P4 Kristianstad

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".