Tisdag 22 Februari

Tisdag

7:52 min

Vilken tur att tisdagslåten finns. När det är trist och tråkigt, grått och tisdagsmögigt, då lyfter tisdagslåten livet till oanade höjder och som sparkar igång morgonen med Anders Liljeqvist på ett bra sätt. Festligt, folkligt och fullsatt! Så kan man beskriva morgonens fyra timmar idag!

Alltid lika spännande att få höra vad Johan har hittat för tisdagslåt. Han är diktatorisk redaktör och tips kan du skicka till morgonen@sr.se så får vi se nästa tisdag vad Johan har för tisdagslåt att bjuda på. Idag lät det såhär! 

Vem har poäng? Rabalder i vem-är-äldst-tävlingen!

Ett poäng hade försvunnit från mig i vem är äldst tävlingen. Men med dagens största insats och research så hittade jag det igen. Man skola icke skoja om poäng i tävlingar!

Akta dig för is och djupa vatten!

Jag är jättejätterädd för is! Och tycker helst inte att någon ska ge sig ut på isarna, oavsett hur tjocka dom är. Okej, om en sjö är bottenfrusen skulle jag kanske våga mig ut. Kanske. Johan Pettersson begav sig i sneakers och utan halsduk till Ivösjön och pratade med räddningstjänsten om hur man ska bete sig på isarna.

Stängt på Landöns camping

Landöns camping komemr inte atta vara en camping sommaren 2011. Under morgonen har vi kunnat höra i dom lokala nyheterna om Landöns camping norr om Åhus som inte kommer vara öppen somamren 2011.  Eva Mårtensson är informationschef på Kristianstad kommun och sa såhär om beskedet.

Mmmmmuuuuuuusiiiiiikaliiiiskt!

Runt om i hela Skåne förekommer massor av sportlovsaktiviteter. Anna Renud och Jonas Svensson ordnar idag och imorgon musikalworkshop på Barbacka. Vi blev nyfikna och ville veta mer och sjöng loss i studion tillsammans med Anna och Jonas.

Rött lag, vitt lag, grönt lag

Johan Pettersson hann med väldigt mycket idag. Så mycket att han tillochmed hann in och kolla på en fotbollsturnering i Hässleholm.

Adios! Aloha och goodbye säger vi. Imorgon är det onsdag. Huj vad det snurrar på!

Johanna Zachhau/P4 Kristianstad