Torsdag 24 februari

Torsdag

7:33 min

Så där ja! Nu har jag kräkt klart (knackknack ta i trä) och är återigen på jobb. Och en sak jag aldrig någonsin ska äta mer i hela mitt liv är ingefära i vit yoghurtchoklad. Det var det som fick mig på fall. Jag mår nästan lite illa bara jag tänker på det. Men, nog om detta, nu är det nya tag och en ny dag. Torsdag till och med!

I dag var det Anders tur att lägga sig på divanen, slappna av och helt och fullt bikta sig. Vad har han tagit med sig från den här veckan som är väldigt bra, och vad tar han med sig som inte är lika bra? Panflöjten var i gång, och i dag var Anders minst sagt upprörd över det här med kösystem som inte efterlevs.

Kommentera gärna. Håller du med? Eller får man rusa fram till en ny kassa som öppnar även om man inte stått och köat? Gör det inte bara när Anders Liljeqvist är i samma affär ...

Lärarutbildning över hela Skåne
Henrik Svensson är sektionschef vid Högskolan i Kristianstad och Ewa Axelsson är ordförande i Kristianstad studentkår. Igår hörde vi i våra nyheter att Högskolan i Kristianstad nu tillsammans med Lunds universitet och Campus i Helsingborg får rätt att utbilda ämneslärare. Vad kan då Högskolan i Kristianstad vinna eller förlora på detta?

Sportlovsbus!
Johan Pettersson hann besöka både torget i Kristianstad och prata med torghandlare, bland annat Lei var lite orolig.

Sen drog han vidare och träffade Allgott & Villgott som har sportlovshallaballo för sportlovslediga barn. I dag besöker dom Kristianstad och vi slängde in Johan Pettersson som publikuppvärmare, det tyckte vi var en bra idé!

Skönt att vara tillbaka igen och få vara med på veckans bästa dag, torsdagen!

Imorgon är det återigen en riktigt bra dag, nämligen fredag. Vi hörs 06.00!

Johanna Zachhau/P4 Kristianstad