1 av 2
Skadechefen på Länsförsäkringar Anders Sandberg pratade askmoln och ersättning. Foto: Ejnafjönajukul/P4 Kristianstad
2 av 2
Här var Johan och pratade gräsbränder i morse. Foto: Johan Pettersson/Sveriges Radio
7 Mars 2011

Måndag

Han är nöjd. Fyra flickvänner och ett barn på gång.
6:05 min

Tillbaka! Ohh vad härligt, livet återvänder! Sen förra måndagseftermiddagen har jag legat platt i soffan. Att duscha i torsdags var ett stort projekt, mjukisbyxorna och jag har inte förflyttat oss många meter. Hela helgen har jag också legat pladask. Uttråkad deluxe blev jag redan i onsdags, men nu, jiho! tillbaka i morgonstudion, något hes, men på plats! Nu kör vi! 

Just denna veckan för ett år sen var tydligen en vecka då det hände mycket. Vi inledde veckan med en tillbakablick och uppföljning och svaret på hur det gått blev "Jodå, han har fyra flickvänner och ett barn på väg".

Svensktoppen nästa

Maths Broborg är general för Svensktoppen nästa, musiktävlingen för alla och envar. Idag tog vi reda på hur man ska göra för att vara med och tävla, och vi väntar på DITT bidrag!

Varning för gräsbränder!

Nu börjar vårtecknen ramla in. Idag hörde vi varning för gräsbränder i trafiken. Kan det stämma? Vi skickade Johan Pettersson till Osby och räddningstjänsten för att ta reda på mer om faran för gräsbrand.

Ejnafjöljanjajöfjökull   

Det var 2010 års svåraste vulkannamn. Och också den vulkan som ställde till det för resenärer, flygbolag, försäkringsbolag...alla var berörda! Och nu, drygt ett år efter askmolnets framfart har Allmänna reklmationsnämnden tagit ett beslut. Detta ville vi höra mer om och därför kom skadechefen på Länsförsäkringar Anders Sandberg och pratade med oss.

Då var en måndagmorgon förbi. Förmiddag med Helene Persson tar vid, sen blir det P4 Extra och sen blir det Hallå Skåne. Och imorgonbitti 0600 hörs vi igen!

Johanna Zachhau/P4 Kristianstad   

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".