tisdag 17 maj

Var är vår motorcyklist? Och Johan, var ska han turista idag?

4:16 min

Okej. Jag lägger korten på bordet. Jag försov mig imorse. Deluxe. Alla tusen klockor ringde 3.45, jag vaknade, läste lite på sociala forum, klappade hunden lite. Sen kom jag på att jag hade en obekväm kudde, så jag tog bort den och la bara huvudet lite lätt mot madrassen. Och sen blev det natta igen. 04.58 vakande jag. Den känslan. Helt hysteriskt. Men, nu, på plats. Och mitt enda mål var att komma till jobb innan Johan Pettersson för han hade ju blivit så oerhört snutig om han kommit före mig.

Tisdagslåten var verkligen behövlig idag. Och en riktigt klassisk partyhöjare var det Johan hade fått tipset om. Lite förvirring i vad låten hette från Johan´s sida, men allt ordnade sig och här är den, "ett litet under".

Tell på tur

Hur gick det då för Per Erik Tell på sin första dag som långkörare med motorcykeln. Ystad-Haparanda är det och Johan skickade ju iväg honom igår. Nu vill vi ju få veta vad han hunnit göra sen vi sa adjö! Och vad hände med skinnkläder och motorcykelfransar egentligen?

Johan på turistbesök

Johan Pettersson fortsätter sitt skånska turistäventyr. Idag var det Perstorp som fick besök av Johan och hans påhittade vänner och vi fick veta vad man kan hitta på där, oavsett om man är barnfamilj, killgäng, pensionär eller samboparet.

Johan på plats och igång!

Resten av Johans låtsaskompisar vill också ha turisttips i Perstorp.

 

Speciell dag!

Och det är den 17e maj, glöm inte vad det innebär!

Finalister

Idag fick jag sprätta kuvertet med återstående finalister till Svensktoppen-nästa finalen nästa fredag (27 maj). Så olidligt spännande! Idag ringde vi Björn Hasselqvist, Eva Maria Junker, Tove Mattisson och Beauty Whitin.

All information om tävlingen hittar du här: http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5030&sida=1

Men va roligt! 27 maj som sagt, på Lilla Torg (eller stora torg...här är så oerhört mycket torg i Kristianstad. Mittemellantorg kanske) i Kristianstad framförs bidragen live. Det ser iallafall jag framemot.

Imorgon är en ny dag. Onsdag. Det ser jag också framemot. Att få spendera 4 timmar morgonradio med dig. Vad roligt! Todelou!

Johanna Zachhau