tisdag 25 oktober

Tisdagslåt, hockey i Åstorp, musikalstjärna och frulle=Morgon

6:42 min

Igår var jag så effektiv att man blir nästintill tårögd. Vad åstadkom jag då? Jo, följande: sorterade bland lite saker som behövde sorteras, borrade fast hjul på en trälåda och TADA! ny vedkorg klar. Så händigt! Sen blev jag så trött att jag slängde mig i soffan och tittade på family guy. TADA! Mina mått av att åstadkomma något en eftermiddag. Idag är målet att baka bröd. Men jag lovar inget! Det jag kan lova är iallafall att Morgonen med Anders Liljeqvist är med dig hela morgonen, fullproppade som ett GI-bröd med massa smaskigt!  

Jag drömde konstiga saker inatt. Jag minns inte  riktigt vad, men jag brukar drömma riktiga actionäventyr och imorse när jag vaknade var jag helt slut. Intressant. Tycker vi ska ha en drömtydare som gäst någon dag. Fast det är kanske svårt att tyda drömmar som drömmaren inte minns? Nej, nu lämnar vi gårdagen och natten bakom oss och med hjälp av tisdagslåten blir tisdagen så mycket lättare att ta tag i. Idag: blommiga kalsonger.

Vad står det i tidningarna?

Med vakande ögon kastar vi oss över dagens tidningar på morgonen likt hungriga hyenor. Eller nä, jag vill inte va en hyena. Mer som gottesugna ekorrar. Hellre det. Men vad hittar vi då av intresse bland trycksvärtans bokstäver?

Hockey hockey hockey

Igår drog Åstorps IK igång sin satsning för att locka fler tjejer till ishockeyn. Det spelar redan tjejer i föreningen, ute i olika killlag, men förhoppningen är att det ska kunna dras igång ett eget lag för tjejerna. Johan Pettersson har dragit till Åstorp för att se hur många som kom.

Löjlig tävling

Jag h a t a r att förlora. Och idag gjorde jag det IGEN. Tävlingen är Vem är äldst och det är jag mot nyhets-Kalle.

Fantomen, Jafar i Alladin, rederiet-son, musikaler, teater....

Mikael Samuelson måste ha en fantastiskt långt CV. Ikväll är det konsert på Kristianstads konserthus. Det blir franskt, tyskt, ryskt, svenskt och skånskt med Mikael och pianisten Lennart Simonsson. 

Frulle i Hässleholm

Får jag inte äta frukost blir jag inte alls särskilt sympatiskt. På Jacobskolan i Hässleholm har man idag en extra satsning på frukosten för det slarvas en del med frukosten som ger trötta elever. Och vad händer egentligen när högtalarsystemet drar igång?   

Adjö! Hörs imorgon igen 06.00!