thrillerdebutanten Magnus Zaar
torsdag 10 november

Bostadsbolag med rejäl vinst, granatfynd och thrillerdebutant Magnus Zaar

Hämndlysten Johan minns sin fina USA-resa
7:11 min

Torsdagen präglades av kommunala bostadsbolaget ABK som har gjort en rejäl vinst. Vi träffade både VD Henrik Strand och hyresföreningen som inleder förhandlingar med ABK idag. Mycket mer blev det såklart, bland annat thrillerdebutanten Magnus Zaar och ett granatfynd. Godmorgon!

Henrik Strand är vd för ABK och han gästade oss och svarade på funderingar.

Divan?

Och Johan Pettersson tog ett skutt och la sig i divanen och talade ut. Och minsann, Pettersson var arg som ett bi och kommer kräva hämnd! Oj, vad spännande!

Jag bar ut den, har jag haft den över matbordet i alla år så kändes det som det kunde kvitta

Hoppla. Så kanske inte alla som hittar en granat tänker. Men Kenneth Sanford i Glumslöv tänkte så när han hittade en granat i huset han renoverar.

Hyresförhandlingar

Johan träffade hyresgästföreningens Margareta Björkvald. Förhandlingarna inleds idag.

Thrillerdebutant dagen efter releasefest

Magnus Zaar kommer från Teckomatorp men bor i Stockholm idag. Igårkväll var det releasefest för hans thriller "den nakne ambassadören". Vi var otroligt nyfikna på Magnus och hans bok. Och framförallt, vad det bjöds på under mingelpartyt!

Vi bara bubblade förslag på vem som kan spela huvudperson i Magnus bok. Vi lovade att återkomma med fler förslag. Får väl se om vi hamnar i tacktexten?

Solen skiner utanför studiofönstret i Kristianstad. Jag ska ut och suga i mig dvitaminer. Det mår min blekfeta kropp bra av.

Vi hörs igen i murgunbittida! Ha en bra dag!

Johanna Zachhau  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".