fredag 13 april

Dags att berika livet! SURKÅL!

Äntligen får vi testa surkål som ska berika våra liv!
7:54 min

Det var några månader sen vi fick en bok till redaktionen från en lyssnare som tyckt att vi raljerat över mjölksyrade grönsaker. Karin Wrangborg på nyheterna tog sig an detta och lovade att göra surkål. Det är inte en snabb process, det ska jäsas och stötas och blötas och fan och hans moster innan surkålen verkligen är färdig, men idag dök Karin upp och bjöd på mjölksyrad vitkål. Spännande! Nu får vi se om det berikar vårt liv på önskat sätt.

Fylld av mjölksyrad vitkål skuttar jag ut i helgen. jag har så mycket spännande att se fram emot denna och nästa helg att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Ett äventyr i taget, på måndag berättar jag mer och då hörs vi igen 06.00! Trevlig helg!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".