1 av 5
Tomas Åsa och Lasse framför Facebook och besvarar frågor. Foto: Helene Persson/SR Kristianstad
2 av 5
Tomas Tillberg, med i Helgpanelen. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
3 av 5
Åsa Scharin är med i Helgpanelen. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
4 av 5
Lars Magnusson, med i Helgpanelen. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
5 av 5
Helgpanelen i Förmiddag
varje fredag

HELGPANELEN

Helgpanelen kör sitt race varje fredag i Förmiddag med Helene Persson, och består av musikern och skribenten Tomas Tillberg, den härligt glammiga företagaren Åsa Scharin och revy- och stand up-komikern Lars Magnusson.

Missa inte Helgpanelens skapelse: HAPPYLAND!

Vad händer till helgen?
Vad är viktigt att ha koll på i nöjesvängen? 
Vilka trender gäller inför framtiden?

Svaret på dessa frågor - och en massa andra - levererar Helgpanelen.

Panelen består av...

 Tomas Tillberg - Infödd Åhusbo och tidningsredaktör som brinner för sin familj, fotbollen i Åhus och musik icke minst - som han utövar så fort det finns tillfälle. Peter Lemarc är en stor favorit. Stora ögon & öron och med djupa funderingar över livet - gör honom till en bra deltagare i Helgpanelen.

 Åsa Scharin - En fluffig babe i sina bästa år med sitt härligt blonda hår. Hennes motto i livet är att förgylla inte bara helgerna utan HELA tillvaron med en fet guldkant. Bubbeldricka och arombad hör till hennes vardag. Bor i Kristianstad med man & katt men kommer ifrån Västerås. Åsa vet hur man tar helg på bästa sätt och med den kunskapen är hon en given panelhöna.

 Lars Magnusson - Osbybo som har sin komiska ådra som sitt jobb. Han Stand Up’ar på heltid och hinner också med att spela revy och fars. Bor med flickvännen och hjälper henne både med att släppa ut katten och tömma soporna. Med nöjesintresset inom sig så passar han perfekt i Helgpanelen för att tipsa vidare till Dig som lyssnar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".