09-02-18: Saker och ting händer och sker !

Idag har jag fått mängder gjort !! Ja, gällande bröllopet. Köpt dunilin servetter, givetvis på rea ;) Det blev vita med ett ljusgrått mönster. Låter inte så snyggt kanske ? Men det är dom.

Hämtat alla papper, placerings kort och inbjudnings korten har jag med gjort. Hur fina som helst ! Ska försöka ta mig till den där butiken med konstnärs grejs i.

Jag förstår inte varför alla timmar måste gå så himla fort !? Jag hinner inte allt jag vill...

Kollat igenom buketter och blommor hos min syster Anja, hon är ju florist :) Bestämde vilken sizoflor (heter det så?) som vi ska ha som löpare på borden. Beställde blommor till borden med... Nu behöver jag inte tänka på det mer :) Inte på ett tag iaf.

Allt som allt så ska hon binda 3 tärnbuketter, 1 näbb boll, 1 brudbukett och 3 corsager.

Har jag inte en underbar syster ??

Ja, å Anja gifter sin en månad innan oss. Så vi har ju mängder att bubbla om nu *s* Tar aldrig slut på samtalsämnen när man diskuterar bröllop !!

Igår ringde Mogges mamma och erbjöd sig att betala tyget OCH sy upp klänningar till alla tjejerna !!! Hon hade hittat ett tyg, i rosa dock, men vi ska ju ha lite rosa med, så det blir ju bra. Vi har buketterna i lila med lite rosa så blir det en bra kontrast tror jag.

Hon hade köpt en provbit som hon skickar ner hit, så vi kan se om det faller oss i smaken !!

Snälla söta rara hon !!!!

Jag har sagt år min syster och Mogges mamma att dom har ganska fria händer. Vi har bestämt färger i buketterna och form på dom. Sen får Anja göra så som hon tycker är finast.

Mogges mamma har fått veta hur jag vill ha längden och att det INTE ska vara axelbands lösa klänningar. Sen får hon styra över resten.

Min mamma vill hjälpa oss genom att betala min brudklänning. Något jag borde börja ta tag i... beställa tid på MB kanske ?? Äh... nä... eller ?? Jag vill ju gå ner 10 kg innan jag bestämmer mig. Inte så lönt att prova än då kanske ?? Å helt ärligt så är det där med klänningen ingen jätte grej för mig.

Klart att jag vill ha en fin klänning. Men än sålänge är jag lugn på en punkten. Jag kommer få smak för den oxå så, var så säker ;)

Ja... lite saker börjar ta sig form...

Helen brukar ju fråga oss i radion om vi har gjort ditten eller dattennär olika saker tas upp i programet. Jag svarar alltid

- Nej, vi har inte gjort så mycket alls än sålänge, säger jag då.

Helen svarar alltid att

- Joho, det har ni väl ? så ger hon mig en ”skärp dig” blick.

Men det är så att vi har planerat mycket. Inte gjort så mycket alls. Å när vi planerar så bestämmer vi aldrig något till 100%. Vi vill ha utrymme för att forma efter hand...

Men nu börjar det rulla igång. Saker och ting händer och sker ;)

Mia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".