09-03-22: När börjar stressen ??

Jag och Mogge satt och pratade här om dagen. Han undrade om när det ska börja kosta och bli stressigt …

Tyvärr är det ju så att allt händer på en och samma gång sen. Klänning till mig, kläder till Mogge och killarna.

Fix och trix med all mat som ska inhandlas och lagas. Lokalen som ska betalas och dekoreras.

All planering gällande bordsplacering. Vem ska sitta bredvid vem, vem sätter vi in var om det avbokas i sista sekund bla bla bla….

Men största kostnaden kommer bli maten och personalen som ska sköta om maten under kvällen.

Nästa helg är det symässa i Malmö. Då ska jag dit med min vän Sabina. Jag älskar ju tyger och att sy, hon älskar allt vad handlar om att pyssla gratulations kort till att göra egna smycken. Så som det ser ut på hemsidan så ska det innefatta bådas intressen. Det kan ju kanske bli så att jag inhandlar de sista detaljerna som krävs för att vi ska få klart vara inbjudnings kort med ??

Annors i veckan så ska jag försöka leta upp någon bra, helst gratis eller super billig transport för oss från kyrkan till festlokalen. Finns det någon med bra, gärna originella tips ??

Tänkte kolla upp bröllopsbutiker i Malmö, kanske beställa tid för provning av klänning ?
Får kolla med mor min om vi har någon dag i veckan som är lugnare än någon annan så hon å jag kan pinna iväg och kolla utbudet ?? Om någon har ställen att rekommendera, inte bara i Malmö utan i Skåne och Blekinge, så släng in en kommentar !! Kan inte komma på vad jag kan göra mer nu !! Känns som om vi är på det klara med de flesta tankar men allt står så stilla, så stilla för övrigt. Tycker för övrigt att det kommenteras väldigt dåligt L Min stackars mamma sliter ut tangentbordet helt ensam för att visa lite liv här inne !!

Ha en bra dag

// Mia

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".